pellet α1 class
През 2015г. ALFAWOOD Неврокопи включи в своята гама елитни артикули, нов и уникален продукт GruneHolz A1 за потребители с високи стандарти и изисквания за качество. GruneHolz е сертифициран по най-високия европейски стандарт за качество: EN Plus A1
Основните характеристики са много ниско пепелно съдържание - по-малко от 0.7%, и висока калоричност.

Препоръчва се за домашно ползване в пелетни камини и горелки в къщи, хотели, големи жилищни комплекси и други.

 

pellet class

>5,0Kw/kg         <0,7%         0,6cm

πελλετ

 

 

 

 

Cертифицирани по най-високия европейски стандарт за качество: ENplus А1

 

 

Безплатна доставка в рамките на гр. София

Цените са валидни за поръчка от минимум един палет.

 

ðåëëåô-a2
Най-добре продаваните пелети на гръцкия пазар, от гамата продукти на ALFAWOOD Неврокопи - PREMIUM пелети , с постоянно качество и много конкурентни цени в своята категория.
 
 
Основната характеристика е ниско пепелно съдържание - по-малко от 1,2%, и висока калоричност. Препоръчват се както за домашна употреба, така и за индустриално ползване в хотели, СПА комплекси, офис сгради, пекарни, ресторанти , административни сгради и други.

 

πελλετ

>5,0Kw/kg    <1,2%    0,6cm

πελλετ κατηγορίες

 

 

 

Cертифицирани по най-високия европейски стандарт за качество: EN Plus А2

 

Безплатна доставка в рамките на гр. София

Цените са валидни за поръчка от минимум един палет.

Пелетите  са  форма на дървесина за огрев, широко разпространени и състоящи се  от тънки дървени стърготини, пресовани чрез специализирано оборудване. Произведени са от обла дървесина, предимно иглолистни видове като бор и смърч.
Дървесните пелети се произвеждат в цилиндрична форма,  с приблизителна  дължина 30мм и ширина 6мм в диаметър, по заложени параметри и стандарти за качество. В процеса на изработка не се използват лепила, химически добавки или други - само чрез пресоване и пара под високо налягане , което ги прави 100% екологично чисти

 

 

 

Качествените ALFAWOOD  ПЕЛЕТИ се произвеждат в най-добрата част на изкуствена производствена област на Югоизточните Балкани, с много точни стандарти на качество и в съответствие с Know-How на лидерите в бизнеса с дървесина в последните 36години.
Всичко описано по-горе и постоянната система за контрол в реално време: на влажност , прах,  триене,  плътност и пепел, има за цел да осигури високо качество на всички четири различни продукта. Съгласно нуждите на потребителите и като се има в предвид, че трябва да се предложи най-добрата цена спрямо високото качество.

 

 

 домашна употреба

индустриална употреба

 

Α1

     A2

B

дължина:

1 -4 cm

1 -4 cm

1 -4 cm

диаметър:

0,6 cm ή 0,8 cm

0,6 cm ή 0,8 cm

0,6 cm ή 0,8 cm

влажност:

<10%

<10%

<10%

пепел:

<0,7%

<1,2%

<2,0%

калории:

>4,6 Kwh/Kg

>4,6 Kwh/Kg

>4,6 Kwh/Kg

плътност:

600 kgr/m3

600 kgr/m3

600 kgr/m3

налягане:

0,98 kg / dm3

0,98 kg / dm3

0,98 kg / dm3

     

 

mpriketa-a1
Дървените брикети са компресирана биомаса от 100% естествен материал. Eкологосъобразнo, твърдо гориво, произведено от естествени дървени стърготини, изработени от компресори с високо налягане и без вредни вещества и химически добавки.
 
Брикетите от клас ALFAWOOD A1 - GruneHolz имат висока калоричност, постоянно изгаряне без искри и напукване, а тяхната пепел и влажност са много ниски. Те са подходящи за отопление на къщи, офиси и т.н., могат да бъдат изгаряни във всички системи за твърдо гориво, като обикновени камини и печки, бойлери и отворени огнища.
 
 
 


 Калорична стойност :

>4,3KWh/Kg

 Пепел :

<1,0%

 Влажност :

<12%

 Опаковка :

5xBriquettes 10kg - Палет 1040Kg

 

Използвайки брикети, осигуряваме повече топлина и комфорт. Дървените брикети се използват както като самостоятелно гориво, така и в комбинация с дърво - особено ако e влажно или в условия на висока влажност на въздуха. В сравнение с изкопаемите горива, дървесните брикети произвеждат по-малко парникови газове, тъй като вече използваните материали са част от въглеродния цикъл.

Производството на дървени брикети ни позволява да експлоатираме дървесината, да допринасяме за намаляване на атмосферното замърсяване и опазване на околната среда.

{gallery}briquettes:240:160:0:{/gallery}

προσφορά μπρικέτες. paragogi brigetas, xamiles times viomaza, times xamiles brigetas, briquette τιμή προσφορά, μπριγκέτα alfawood, μπριγκέτα οικολογική.

pellet a1awg
Новата иновативна пелета беше създадена да допълни колекцията на ALFA WOOD. Пелетите ALFA WOOD GROUP ENplus A1 притежават всички тези характеристики, които го правят "голямия лидер в състезанието"
Препоръчва се за потребители с високи изисквания.

Основните му характеристики са много ниските нива на остатъчна пепел и неговата много висока и постоянна калорична стойност.

 

πελλετ

>5,0Kw/kg     <0,4%       0,6cm

πελλετ

 

 

 

 

 

 Cертифицирани по най-високия европейски стандарт за качество: ENplus А1

Безплатна доставка в рамките на гр. София

Цените са валидни за поръчка от минимум един палет.

Contact Infomation

  • DeltaForest

  • Bul. Hristofor Kolumb 56
    1592 Sofia/Airport, Bulgaria
  • 0888144413 
  • www.DeltaForestPellet.gr
https://www.facebook.com/deltaforest.pellet/

Like US

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…